Begeleid wonen jongvolwassenen

Begeleid wonen jongvolwassenen

Voor jongeren is het soms lastig om zelfstandig te wonen. Dat kan komen doordat er gedragsproblemen zijn of problemen met schulden, school of werk. Ook kan het zijn dat je te maken hebt met een storing of een beperking. Voor deze jongvolwassenen tussen de 16 en 27 jaar die te maken hebben met gedragsproblemen, een stoornis of een beperking biedt woonbegeleiding een uitkomst.

Diverse vormen van woonbegeleiding

Natuurlijk wil je wonen waar je je thuis voelt. Of dat nu een zelfstandig appartement is of een woongroep, een tijdelijke plek of voor vast. Daarom zijn er bij Bob Begeleid Wonen verschillende manieren van beschermd of begeleid zelfstandig wonen. Bij al deze vormen van wonen krijg je de begeleiding die je nodig hebt.

Begeleid wonen jongvolwassenen: de juiste begeleiding

Naast huisvesting help Bob Begeleid Wonen je bij de dagelijkse zaken. Dit wordt gedaan door middel van individuele begeleiding, training, dagbesteding en diverse projecten. De begeleiding die gegeven wordt hangt uiteraard af van de problemen die er zijn en de moeilijkheden die je ondervindt.

Begeleid wonen jongvolwassenen: alles onder 1 dak

Samen met Bob Begeleid Wonen vind je de woonvorm die het beste bij jou past. Daarnaast biedt Bob Begeleid Wonen wonen, werken, opleiding en sporten onder 1 dak. Er wordt dus allereerst gezorgd voor een geschikte woning. Daarnaast kun je werkervaring opdoen bij een van onze werkgevers. Bovendien wordt je gestimuleerd tot het behalen van je diploma met een diploma garantie.

De voordelen van begeleid zelfstandig wonen in Amsterdam op een rijtje:

Faciliteiten: wonen, werken, opleiding en sporten onder 1 dak
Gediplomeerd personeel: HBO/WO gediplomeerd personeel
Personal training: 1 op 1 personal training
Uitgebreid netwerk: een netwerk van werkgevers waar jongeren ervaring op kunnen doen.
Diploma garantie: onderwijs met een diploma garantie
Trajecten: trajecten in de techniek, gekoppeld aan een erkend certificaat