Ondersteuning gericht op alle leefgebieden

Mét ondersteuning zo zelfstandig mogelijk deelnemen aan de samenleving.

STAP VOOR STAP NAAR DE JUISTE ZORG

Onze ondersteuning is gericht op alle leefgebieden. Hierbij valt te denken aan onder andere wonen, werken, studeren, relaties met familie en vrienden. Wij willen graag dat je met onze persoonlijke en professionele manier van ondersteuning zo zelfstandig mogelijk deel kunt nemen aan de samenleving. BOB werkt mensgericht en niet probleemgericht. Dit betekent dat we kijken naar jouw mogelijkheden en welke ondersteuning hierbij past. Je krijgt een vaste persoonlijke begeleider, zodat er structuur en vastigheid geboden kan worden.

1. AANMELDEN

Je wilt weten wat BOB voor jou kan betekenen. Dan kun je bellen of mailen met BOB. De zorgcoördinator bekijkt samen met jou de vraag naar zorg. En bekijkt hoe en waar BOB deze ondersteuning kan bieden.

2. INTAKEGESPREK

De zorgcoördinator neemt contact met je op en maakt een afspraak voor een intakegesprek bij ons op kantoor. Tijdens deze intake gesprek stellen jullie samen vast wat precies de zorgvraag en wensen zijn.

3. PLAATSING

Je hebt gekozen voor BOB. Samen word er gekeken waar en wanneer jij de zorg en ondersteuning kan krijgen die jij nodig hebt. De zorgcoördinator maakt een afspraak voor een kennismaking met jou persoonlijke begeleider die zorg en ondersteuning gaat bieden.

4. ZORGPLAN

De zorgcoördinator stelt samen met jou en de persoonlijke begeleider een zorgplan op. Zij maakt hierbij gebruik van de gegevens en resultaten van het intakegesprek. Gezamenlijk spreken jullie af hoe er met zorg en ondersteuning wordt ingespeeld op de persoonlijke behoeften, mogelijkheden en talenten.

Ons aanbod

Bob begeleid wonen verwelkomt elke jongere of jong(volwassene) die een betere toekomst wenst. Wij bieden zowel korte als lange woonbegeleiding aan. Elke cliënt krijgt een coach toegewezen die samen met de cliënt doelen in kaart brengt en een plan van aanpak op maat opstelt, rekening houdend met de vaardigheden van de cliënt. Zo ontstaat er een zo efficiënt mogelijke resultaatgerichte aanpak. We hechten grote waarde aan het net handelen. Ons team werkt daadkrachtig en doelgericht, omdat we van mening zijn alleen op deze manier grote en belangrijke stappen vooruit te zetten.

Lees verder

Onze missie

BOB Begeleid Wonen werkt op een laagdrempelige en grensverleggende manier. Hiermee maken we de zorg- en dienstverlening voor iedereen tussen de 16 en 27 jaar toegankelijk. We bieden onze diensten altijd op maat aan.

Lees verder