Cliënt Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Na ontvangst van de aanmelding nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@bobbegeleidwonen.nl of telefonisch via: (085) 30 37133. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Stap 1 van 2

50%
  • 1. Gegevens cliënt

STAP VOOR STAP NAAR DE JUISTE ZORG

1. AANMELDEN

Je wilt weten wat BOB voor jou kan betekenen. Dan kun je bellen of mailen met BOB. De zorgcoördinator bekijkt samen met jou de vraag naar zorg. En bekijkt hoe en waar BOB deze ondersteuning kan bieden.

2. INTAKEGESPREK

De zorgcoördinator neemt contact met je op en maakt een afspraak voor een intakegesprek bij ons op kantoor. Tijdens deze intake gesprek stellen jullie samen vast wat precies de zorgvraag en wensen zijn.

3. PLAATSING

Je hebt gekozen voor BOB. Samen word er gekeken waar en wanneer jij de zorg en ondersteuning kan krijgen die jij nodig hebt. De zorgcoördinator maakt een afspraak voor een kennismaking met jou persoonlijke begeleider die zorg en ondersteuning gaat bieden.

4. ZORGPLAN

De zorgcoördinator stelt samen met jou en de persoonlijke begeleider een zorgplan op. Zij maakt hierbij gebruik van de gegevens en resultaten van het intakegesprek. Gezamenlijk spreken jullie af hoe er met zorg en ondersteuning wordt ingespeeld op de persoonlijke behoeften, mogelijkheden en talenten.